Skip to content

Bloggpuls.no: Flunkende ny portal til blogg og sosiale medier!

januar 10, 2010

I dag, eller rettere sagt i natt, kl 05.00 sharp, norsk tid åpner prosjektbloggen til nettstedet Bloggpuls.no! Vil du være den første til å se på godsakene; så la fingrene løpe og klikk deg inn!

Bloggpuls blir lansert i begynnelsen av februar og skal bli norges ledende nettsted for blogg og sosiale medier. Bloggpuls blir stedet man går for å finne ut hva som rører seg i den norske bloggsfæren og i det norske sosiale medier-samfunnet. Prosjektbloggen vår kommer til å handle om prosjektet og veien frem mot lansering.

Du kan lese prosjektbloggen på Bloggpuls.no

Denne bloggen er blitt spurt om å være bidragsyter til dette prosjektet, noe jeg har takket ja til med ydmykhet og entusiasme! Jeg har tro på sosiale medier som en viktig arena for meningsutveksling og debatt, både nå og et godt stykke inn i fremtiden. I mange måneder har over 30 bloggere, med bloggerne Undre og Minneapolis i spissen, jobbet med å få prosjektet opp å gå. Dette blir bra, folkens!

Nedenunder kan du lese en presentasjon av prosjektet:

Hva er Bloggpuls.no?

Bloggpuls blir portalen man besøker for å få vite det som er verdt å vite om blogg og sosiale medier i Norge. Portalen skal fungerer som et utgangspunkt, et sted å starte, både for den som aldri har lest en blogg før, som er nysgjerrig på hva dette dreier seg om, og den som har drevet med blogging i mange år, men som har lyst til å oppdage flere gode bloggere.

En portal og et møtested i ett!

Vi har som mål å øke kunnskapen om den enorme bredden og gode kvaliteten som finnes i det norske bloggmiljøet og blant stemmene i de sosiale mediene både blant bloggere og andre. Mange bloggere og deltakere i de sosiale mediene fortjener ekstra oppmerksomhet og det har vi lyst til å gi dem!

Hvorfor Bloggpuls.no?

Vi har gått inn i et nytt tiår og nå mener vi det er på tide med et lett tilgjengelig nettsamfunn av og med de menneskene som bruker blogg og sosiale medier aktivt i Norge. Det finnes mange ulike miljøer både innenfor norske blogger og andre sosiale medier og vi ønsker å være en brobygger mellom disse. For å få til dette har vi fått med oss noen av de beste folkene fra de forskjellige miljøene. Med deres kunnskap og kompetanse skal vi klare å lage et knallprodukt.

Hva er konseptet Bloggpuls.no?

Bloggpuls kommer til å bestå av forskjellige avdelinger og redaksjoner som spesialiserer seg på ulike områder innen blogg og sosiale media.

Vi skal ha et eget magasin med artikler om blogging og sosiale medier produsert av vår faste redaksjon og andre bidragsytere fra det norske blogg- og sosiale medier-miljøet.

Vi skal ha et eget ungdomsmagasin om blogg og sosiale medier og ikke minst; vi har egne redaksjoner som til sammen leser et enormt antall blogger og som er meget aktive i andre sosiale medier. Disse menneskene skal velge innlegg fra mange av de mest interessante innleggene for deg med en  créme de la créme innenfor de ulike kategoriene.

Ideen til konseptet Bloggpuls.no springer ut fra et ønske om å ta det norske blogg- og sosiale medier-samfunnet på alvor og ta det hele til et nytt nivå.

Vi mener rett og slett at internett og omverdenen er klare for blogg 2.0.

Vi gleder oss! Følg med!

Følg oss på twitter: http://twitter.com/Bloggpuls

Reklamer
3 kommentarer leave one →
  1. januar 12, 2010 22:43

    Aha!
    Lykke til!
    🙂

Trackbacks

  1. Hvem er vi? « Bloggpuls.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: